Bucataria internationala,  Supe/ciorbe

Majgomboc leves – Supa cu gombot de ficat

Se gasea pe vremuri supa asta la plic si imi placea mult.A mea nu a mai avut asa mult gust de delicat,dar a fost buna!!!

Ingrediente:
1 litru de supa sau apa cu cub concentra
100-150 gr de ficat de pui
1 oua
1 felie de paine
sare
piper
pesmet
patrunjel

Se pune supa la fiert.
Gomboturile: se mixeaza ficatul,cu oul si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa.
Se adauga sare,piper si pesmet.
Cand clocoteste supa se adauga gomboturile si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Se presara cu patrunjel si se serveste.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.