Grilled veggies

Just discovered how great veggies are on the grill!

Ingredients for grilled veggies

zucchini, green pepper,tomatoes but other veggies can be used to
oil for brushing
Sauce:
fresh basil and parsley
1 garlic clove
extra virgin olive oil
freshly squeezed lemon or lime juice
salt and pepper,freshly grounded

How to prepare grilled veggies

Cut the veggies in round slices and grill on skewers or on the grill. Previously,brush with oil.
Mix all the ingredients for the sauce in a blender.
When the veggies are done remove and serve with the sauce.

Print Friendly, PDF & Email

29 Replies to “Grilled veggies

 1. Miti mi-am luat azi un mini gratar.. ca cel vechi.. hmmm era deja vechi ;))) Si tot coceam sau grillam pe wok.. dar azi m-am enervat si mi-am luat unul!! Arata super frigaruile.. pentru mine niste vinete trebuie sa fie acolo.. pe langa dovleac!! Pupici

 2. Draga Anto,chiar nu aveam vinete ca le ador pe gratar si imi mai plac si prajite la cuptor. Dar tu cum faceai pe wok ca la ora asta nu prea functioneaza neuronii mei si nu-mi pot inchipui…Pupici si tie

 3. Hai Dear

  This looks yummy….you have a lovely blog… I have been going through your blog for hours…You have so many wonderful recipes..I have bookmarked you blog and some recipe from that to try..Please check out my blog..It is for food lovers and person who love to cook..You could find so many recipes that you can easily try at home..I update this blog on a regular basis…So please follow me and motivate me..Thank you
  http://yummytummy-aarthi.blogspot.com

  Aarthi

 4. Lucia ..In sfarsit e cald ……si la voi!!!! Asa o pofta mi-ai facut ,musai tre’sa-ncerc!dar eu pun mult mai mult usturoi,ca tare mi-l place ..si gol l-as manca!Pupici multi si pentru maruntele si pentru mama lor…cum se descurca buni cu internetul?

 5. Miha, poate o sa-ti faca ai tai o surpriza placuta si se servesc si ei. Cand nu le place ceva de obicei ii ignor,dar tiptil tiptil se dau la farfuria mea:))

 6. Draga Lucia,ce dor mi-a fost de tine! In sfarsit mi-a revenit si contul de pe yahoo. Intr-adevar a venit si la noi caldura, dar saptamana trecuta a trebuit sa fac supa atat de frig a fost. si eu sunt mare fan de usturoi! buni se descurca bine de tot…te pupam dulce.

 7. draga ruxy,si eu te iubesc pe tine…mi-e dor de tine,dar sunt putin ocupata zilele astea. dar am avut timp sa observ ca te-ai dat pe dulciuri:))

 8. Ce dulceata de fata esti Miti…ce faci? Toate bune la tine? Piticutele mele favorite ce fac? Maruntelele tale dulci….pupici cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.