
Chiftelute cu sos de rosii
Ingrediente Chiftelute cu sos de rosii
500 gr carne tocata amestec
1 ou
1 lingura pudra de ceapa sau o ceapa mica,taiata
1 lingurita usturoi pudra
1/2 cana de pesmet
condimente: busuioc,oregano,rozmarin si cimbru
sare,piper dupa gust
1 cutie de rosii pasate
500 gr paste
Mod de preparare reteta Chiftelute cu sos de rosii
Se pun pastele la fiert.
Se amesteca toate ingredientele pentru bilute,mai putin rosiile pasate.
Se formeaza bilute in palma si se pun in tava,in care s-a adaugat 1 lingura de ulei.
Am o tava care nu necesita ulei si ajunge sa o ung cu pensula de silicon inmuiata in ulei.
Se da tava la cuptor si se rumenesc bilutele.
Se adauga rosiile pasate si se mai poate adauga si niste apa daca le vreti mai moi.
Se da tava la cuptor si se potriveste sosul de gust.
In acest timp,punem pastele la fiert in apa cu putina sare.
Se scot pastele,se clatesc daca e nevoie si se servesc cu bilutele cu sos de rosii.
Incercati si voi Chiftelute cu sos de rosii

