Chiftelute cu sos de rosii

Chiftelute cu sos de rosii

Ingrediente Chiftelute cu sos de rosii

500 gr carne tocata amestec
1 ou
1 lingura pudra de ceapa sau o ceapa mica,taiata
1 lingurita usturoi pudra
1/2 cana de pesmet
condimente:  busuioc,oregano,rozmarin si cimbru
sare,piper dupa gust
1 cutie de rosii pasate
500 gr paste

Mod de preparare reteta Chiftelute cu sos de rosii

Se pun pastele la fiert.
Se amesteca toate ingredientele pentru bilute,mai putin rosiile pasate.
Se formeaza bilute in palma si se pun in tava,in care s-a adaugat 1 lingura de ulei.
Am o tava care nu necesita ulei si ajunge sa o ung cu pensula de silicon inmuiata in ulei.
Se da tava la cuptor si se rumenesc bilutele.
Se adauga rosiile pasate si se mai poate adauga si niste apa daca le vreti mai moi.
Se da tava la cuptor si se potriveste sosul de gust.
In acest timp,punem pastele la fiert in apa cu putina sare.
Se scot pastele,se clatesc daca e nevoie si se servesc cu bilutele cu sos de rosii.
Incercati si voi Chiftelute cu sos de rosii

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.