Supa de vitel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Supa de vitel

Supa de vitel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o supa aromata si delicioasa. Una dintre cele mai bune pe care am incercat-o in ultima vreme.

Incercati si ciorba radauteana al Crock Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune

Ingrediente supa de vitel

1 os de vitel cu carne
1 ceapa
1 telina mai mica
2 morcovi
sare

Mod de preparare reteta

Legumele se curata si se spala.

supa de vitel

Se introduc in recipientul Multicooker-ului Crock Pot cu gatire sub presiune impreuna cu osul de vitel.

Se adauga sare, dupa gust si 2,5 litri de apa.
Se pune capacul in pozitia de inchis si se seteaza pe MEAT/STEW pozitia HIGH cu timp de gatire 45 minute. Se inchide supapa de abur.
La expirarea timpului se mai lasa 10 minute, apoi se elibereaza aburul, folosind o manusa de bucatarie.
Daca supa nu este clara se poate strecura si se serveste alaturi de bucati de carne si de legume. Pofta buna!

Supa de vitel

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.