Supa de dovleac la Crockpot

supa de dovleac la crockpot

Supa de dovleac la Crockpot. Supa crema de dovleac la Crockpot. Retete la Crockpot. Supa cu dovleac si cartof dulce.

Daca e toamna, atunci a inceput sezonul supelor, iar cea de dovleac este printre preferatele mele. Este usor de preparat si are un gust minunat. Aceasta a fost si mai gustoasa, fiind preparata prin gatire lenta, la Crockpot . Nu doar ca iti salveaza timp si te poti ocupa de alte treburi, dar gustul mancarii preparate la slow cooker este mult superior celei preparate la aragaz. Doar mancarea bunicii mai avea asa gust, ea lasa mancarea pe soba si se gatea incet.

Pasii retetei sunt foarte simpli, se curata legumele, se soteaza, se adauga apa fierbinte si se seteaza aparatul de gatit. La sfarsit se mixeaza si se serveste.

supa de dovleac la crockpot

Ingrediente

1 kg dovleac
1 cartof dulce
1 ceapa alba, mare
3 linguri de ulei
1 lingura de unt
1 l apa fierbinte
200 ml lapte
sare si piper, dupa gust
1 lingurita curcuma (optional)
smantana si seminte de dovleac, pentru servit

Mod de preparare reteta supa de dovleac la Crockpot

Se curata dovleacul si cartoful dulce de coaja. Se taie cuburi.
Ceapa se curata si se taie marunt.
Se seteaza Multicooker-ul 5in1 Digital 5.6 l Crockpot pe functia de Brown/Saute.

Se pun in vas untul si uleiul si se soteaza legumele.
Se adauga sare si piper, dupa gust.

Cand legumele si-au schimbat culoarea, se toarna apa fierbinte.

Se seteaza aparatul pe High pentru 3 ore si se pune capacul.
Cand a expirat timpul, se mixeaza supa pana devine cremoasa si nu mai sunt bucati de legume.

Optional, se poate condimenta cu curcuma.
Se adauga smantana si se presara seminte de dovleac. Pofta buna!

supa de dovleac la crockpot

Recomand si aceste retete:

Musaca cu cartofi si carne tocata la Multicooker 5in1 Digital Crock-Pot

Musaca de cartofi la Crock Pot

Pui asiatic cu orez la Multicooker 5in1 Digital Crock-Pot

pui asiatic la crock pot

Reteta cozonac la Multicooker 5in1 Digital Crock-Pot

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.