Orez cu spanac

O reteta pe care o pregatesc mereu cu drag este orez cu spanac. Un mod de preparare simplu, o reteta rapida si aromata.
O puteti pregati si cu spanac congelat, dar imi place mult cea cu spanac proaspat, mai ales atunci cand apare prima oara la piata.

La reteta orez cu spanac am folosit ca unitate de masura o cana de 200 ml.

Ingrediente orez cu spanac

2 cepe, taiate marunt
ulei ptr prajit
o cana si jumatate orez cu bobul lung
2 1/2 – 3 cani cu supa de pui sau de legume
500 gr spanac
sare, piper

Mod de preparare reteta orez cu spanac

Se prajeste ceapa in ulei, pana devine translucida.
Adauga orezul si prajeste putin, amestecand des.
Se adauga supa de pui sau de legume, se amesteca si se adauga spanacul, sarea si piperul.
Se fierbe la foc mic cam 15-20 minute.
Se poate servi cu marar si iaurt sau ca atare.
Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.