Recenzie mop cu aburi Vytronix R4SFL

Recenzie mop cu aburi

Recenzie mop cu aburi Vytronix R4SFL. Recenzie mop cu aburi. Mop electric cu aburi. Review mop cu aburi. Pareri mop cu aburi.

Ce vreau sa va spun despre casa în care locuiesc eu, este ca o împart cu doua adolescente și o pisica. Și cu asta cred ca am spus tot. Podelele noastre știu și ele despre ce vorbesc. E greu sa le păstrez curate și igienizate, atunci cand pe jos ajunge ketchup sau fond de ten, pisica își scoate mâncarea din castron și prietenii copiilor intra încălțați.

Dar pentru că orice problema are o soluție și pentru ca dacă ea exista, eu o găsesc întotdeauna, sau în cazul acesta m-a găsit ea pe mine, am avut norocul sa primesc spre testare mopul cu aburi Vytronix R4SFL. Arata foarte cool, seamana un aspirator vertical, și dezinfectează doar cu puterea aburilor, ceea ce ma încântă peste masura, ca nu ma dau oricum în vânt după chimicale.

Recenzie mop cu aburi

Acest mop curata și igienizeaza parchetul, gresia, linoleumul, ba chiar covoarele sau fotoliile și canapelele. Ați citit bine, da, covoare, fotolii și canapele. Trebuie doar sa aspir suprafețele înainte, apoi pot folosi mopul pe toate aceste suprafețe. Adică împușc o grămadă de iepuri deodată, cum ar veni.

Rezervorul de apa are o capacitate de 400 de ml, iar asta îmi permite sa curat suprafețe mari fără să fie nevoie de umpleri dese ale acestuia. Este ușor de manevrat și de folosit. Datorita cablului sau, lung de 6,5 metri, pot ajunge în fiecare colt al casei.

Iar mopul acesta, pe lângă faptul ca contribuie la starea de curățenie a locuinței, aduce cu el și o stare de bine. Ne certam mai puțin din cauza mizeriei, nu mă mai enervez când vad sos sau fond de ten pe jos. Pisica poate să-și taraie mâncarea unde vrea ea, pentru că până la urmă apăs un buton și gata, totul e iarăși curat. Îl pot folosi și fetele atunci când murdăresc ceva, nu mai e nevoie de intervenția mea.

Îmi place foarte tare ca pot spala capul mopului la mașină si că nu mai trebuie sa stau cu găleata și mopul clasic îngrămădite prin baie.

Una peste alta, recomand mopul cu aburi oricui dorește sa curețe casa fără chimicale și oricui ii place sa nu trudeasca din greu atunci când exista și soluții simple.

Am primit si un adaptor englezesc pentru priza.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.