Maple Pumpkin Pie
Words are useless…it’s so good!
Ingredients for Maple Pumpkin Pie
Crust
130 gr cookies
1/3 cup butter,at room temperature
Filling
450 gr mashed pumpkin
250 whipping cream
2 eggs
100 gr brown sugar
4 T maple syrup
1/4 t salt
icing powder for dusting
Directions for Maple Pumpkin Pie recipe
To make the crust,crumble the cookies and mix them with the butter. With your fingers mold the mixture around the pie form.
Let it sit in the refrigerator until the filling is ready.
To make the filling,mix all the ingredients,adding the eggs one by one.
Put the filling in the form and introduce it in the preheated oven.
Let it bake for about 45 minutes or until the centre is settled.
Remove and let it cool on a rake.
Dust with icing sugar or serve with whipping cream.
Trebuie sa fie …senzationala:)!!!!Like!O saptamana minunata!!!
De nedescris,atat de buna a fost!O saptamana superba si tie.Pup
O bunatate trebuie sa fie! Arata super!
Daca ai sti ca eu acum cativa ani nici nu puneam gura pe dovleac:)
valeeeeuuu ce bine arata siropul ala!! mai ca-mi vine sa-ti fac o vizita! 😉 Pup
Eram sigura ca unul dintre comentarii o sa fie de la tine:)) Greu de rezistat unei asemenea felii…pai hai si sa ne facem de cap cu pumpkin pieurile.Pup
Dumnezeule, ce bine arataaaaaaa <3
vorba Antoninei, siroul acela e … mmmmm … irezistibil <3
te pup draga mea!
toata lauda ptr siropul care nu-i facut de mine:))) nici nu mancam dovleacul pana de curand si acum fac pieul de cate ori am ocazia.Pupici
Extraordinar de bine arata!!!
Multumesc mult!
Mai ai o felie.?.cred ca nu.!..ce pofta mi-ai facut!!!!!!!!suuper !pup!
La din astea degeaba ceri ca de abia apuca farfuria:)))
Ce culoare frumoasa are.Sigur este buna tare.Pup!
A fost tare buna,chiar daca e un desert atat de simplu.Pupici
eu zic ca e acelasi lucru,numai ca ei au o alta abordare.de regula umplutura e jos si crusta deasupra.ca e din biscuti atunci eu zic ca e spre tarta.eu asa as fi numit-o.dar,indiferernt de denumire,e tare buna!
Chiar la tarta nu m-am gandit si chiar e cea mai apropriata traducere. Da,poate sa-i zica pur si simplu dovleac ca tot asa de buna ramane:))
Ce bine arata!!!!
Multumesc,Cristina.
Mor dupa dovleac! Mai ales daca-i copt e asa de bun! Delicioasa pie ai aici 😉
Te-am prins la dovleac:)) Dar sa vezi ce spanakopita a la Gordon am facut azi…tare priceput ii omul asta,din trei retete n-am dat gres cu nici una.Pup
Ce bine arata! si ce bun trebue sa fie….Neaparat trebue sa fac si eu reteta asta, imi place foarte mult dovleacul, iar ce ai facut tu aici…e nebunie :)) Pup.
Am inceput sa mananc tarziu dovleacul si acum parca imi pare rau ptr timpul in care nici nu-l gustam.