Szechuan Pepper Chicken
Here comes a dish that we’ll find it regularly on our table. I hope it suits your taste too.
Ingredients:
1 chicken breast,deboned and cubed in 1-2 cm pieces and marinated in 1 T soy sauce
1 cm fresh ginger,grated
2 garlic cloves, cut in small cubes
4 dried red chili peppers,smashed to flakes
2 T soy sauce
1 t Szechuan pepper,crushed
1 t honey
2 T oil
Heat up a wok with the oil,when hot add the chicken pieces and fry. Remove or keep the chicken in a „corner” of the wok.
Fry the Shechuan pepper,chili flakes,garlic,ginger and add back the chicken bits. Add soy sauce and honey and stir. Serve with white steamed rice.
Uite ca n-am folosit pana acum. De unde gasesc?
Am vazut online,stai sa ma uit si-ti spun.
Alege cu incredere http://www.magazinuldemirodenii.ro, eu de acolo imi iau condimentele 🙂
Anto,uite ca a si venit prima oferta:) Cred ca am vazut si pe afaf
mmmm … ce bunatate de pui ai facut! am facut si eu ceva asemanator cu ghimbir si sos chili. Cum e piperul acesta? are alt gust decat cel obsnuit?
pup
e putin mai aromat. Buna si varianta ta!
bun rau puiul asta al tau !!!! musai sa-mi cumpar piper ..
Sunt sigura ca o sa-ti placa si tie!Pup
Ce mancarica delicioasa ai tu aici!! Ne lasa gura apa!! Cand mai ai timp, te mai asteptam si pe la noi pe „acasa”…Have a nice, nice day!!
Bine ca mi-ai adus aminte,mi s-a mai eliberat si mie programul. Un very nice day si tie!
La cat de bine arata,sigur este super bun.
O zi buna!
garantez eu ptr gust:)
O combinatie delicioasa!!!
sa stii ca da,o voi repeta cu siguranta:)
Mmm, tare apetisanta combinatia!!!Trebuie sa gasesc piperul si ma apuc de treaba:)Pup!
Ti-am dat de lucru:)Pupici
Suna si bine reteta, dar e si super delicioasa!!!!!!Pupici
Multumesc mult,Maria. Pup
Eu ador piperul Sichuan si il folosesc foarte des, are o aroma deosebita ! Pana fac si eu ceva fur o portie de pui de la tine !
O sa merg in vizita ,sa vad tu ce delicii prepari. Oricand te astept la masa!
Eu sunt obsedata deja de pieptul de pui, daca ar fi dupa mine doar asta as manca 😛 iar reteta ta imi place la nebunie, trebuie incercata! Pupici
Predomina pieptul de pui la noi,dar eu as manca toata ziua peste proaspat:)) Sper sa-ti placa si tie tare mult. Pup