Prajitura rasturnata cu ananas

Prajitura rasturnata cu ananas

Cand auzim de ananas, ne si duce gandul la o prajitura rasturnata cu ananas.

Daca nu ai incercat-o pana acum, hai sa vezi ce simpla e reteta.

Are si un aspect placut, daca o pregatesti pentru musafiri recomand sa o tai cand o servesti. Vor fi si ei impresionati de cat de bine arata.

Ingrediente

Pentru baza:
60 gr unt
50 gr zahar
6 rondele de ananas
Pentru prajitura:
125 gr unt la temperatura camerei
125 gr zahar
2 oua
un zahar vanilat
200 gr faina
2 lingurite praf de copt
100 ml lapte

Mod de preparare reteta prajitura rasturnata cu ananas

Se prepara mai intai baza. Se unge forma cu unt,apoi se presara zaharul si se adauga rondelele.
Se prepara aluatul.Se amesteca untul cu zaharul pana devine cremos,se adauga ouale,unul cate unul si apoi zaharul vanilat.
Alternativ se adauga laptele si faina,incepem si terminam cu faina.
Se adauga compozitia peste ananas si se coace la cuptor cam 40 de minute.
Se lasa sa se raceasca cam 15 min,inainte de a se rasturna.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.