Porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot

Porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot

Ca imi place sa folosesc Crock Pot-ul ati vazut deja si din mancarurile incercate deja lipsea una de genul comfort food, o mancare pentru sufletul meu. Daca esti din Europa de Est nu are cum sa nu-ti placa ciupercile combinate cu ceapa si smantana, iar daca adaugi si o bucata de carne, atunci e si mai bine.
Asa m-am apucat eu sa pregatesc niste porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot, o mancare ce imi aminteste de radacinile mele si pe care as gusta-o oricand cu mare drag.
La noi s-au lins farfuriile, nu alta!
Ce nu v-am spus despre aparatul de gatit Crock Pot este ca a devenit vasul meu favorit in care sa gatesc mancarurile cu carne!

Vedeti si reteta de sarmale la Crock Pot.

Ingrediente porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot

4 bucati de pulpa de porc (app 200 g fiecare)
1 ceapa, taiata
1 lingura de ulei
350 g ciuperci, feliate
200 ml smantana
200 ml de supa sau apa
sare, dupa gust
usturoi cu piper Kotanyi

087

Mod de preparare reteta porc cu smantana si ciuperi la Crock Pot

Se caleste ceapa cu o lingura de ulei. Deasupra se adauga bucatile de carne. Se rumenesc bucatile de carne pe ambele parti. Se adauga ciupercile.
In vasul de ceramica al aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l se adauga ingredientele calite.
Supa se amesteca cu smantana, sare dupa gust si usturoi cu piper. Se toarna deasupra bucatilor de carne.

Crock Pot-ul se seteaza pe HIGH la 6 ore. Puteti seta si pe Low la 8 ore.
Se serveste cu garnitura de orez sau taitei lati si smantana. Aveti grija cand scoateti bucatile de carne din Crock Pot, sunt foarte fragede.

Porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot1

Pregatiti si voi porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot.

026

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.