Peste cu legume la Multicooker 5in1 Digital Crock-Pot

peste cu legume la crock pot

Peste cu legume la Crock Pot. Peste cu legume la Multicooker 5in1 Digital Crock-Pot. Retete la Crock Pot. Cum se prepara pestele la Crock Pot. Multicooker 5in1 Digital Crock-Pot.

Dupa ce am testat diferite functii ale aparatului de gatit Multicooker 5in1 Digital Crock-Pot, am incercat si functia de STEAM pentru aceasta reteta.
Cu functia Slow Cook (gatire lenta) am pregatit Tocanita ungureasca .

Cu functia de Bake am copt paine portugheza cu cartofi, dar chiar si cozonac. O functie foarte practica!

Cu functia de Saute (sotare) am pregatit o reteta asiatica, cu orez si pui. Gasiti in link si cum se prepara orezul, cu functia de Steam.
De functia aceasta vreau sa va spun cate ceva, pentru ca am testat-o la aceasta reteta. Este ideala pentru cei care vor sa manance mai sanatos si vor sa pastreze gustul legumelor. Foarte de folos mamicilor, care vor sa-i hraneasca pe cei mici cat mai sanatos.

La aceasta reteta se poate folosi orice fel de peste, eu am optat pentru pastrav. Am folosit o punga de 450 gr de fasole congelata, la punga, dar se poate prepara si cu fasole proaspata. De asemenea, morcovii pot fi de orice forma sau marime, pot fi taiati sau lasati intregi.

Peste cu legume la Multicooker 5in1 Digital Crock-Pot

  • 2 pastravi
  • 450 gr fasole verde
  • 500 gr morcovi
  • 50 gr unt
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare reteta peste cu legume la Crock Pot

Se pregatesc ingredientele.

Pestele se curata si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu suc de lamaie.
Morcovii se curata de coaja. Se pot lasa intregi sau se pot felia.
Se pune putin unt in recipientul Multicooker-ului, se adauga fasolea verde, apoi morcovii.

Deasupra se aseaza cei doi pesti si cateva felii de lamaie.

Se pune capacul si se conecteaza Multicooker-ul 5in1 Digital Crock-Pot la o sursa de curent.
Se seteaza pe STEAM pentru 90 de minute.
Cand a expirat timpul, se scoate pestele pe o farfurie, iar legumele se soteaza cu 50 grame de unt folosind functia SAUTE.

Se pun legumele si pestele in farfurie. Se orneaza cu felii de lamaie si frunze de patrunjel. Pofta buna!

peste cu legume la crock pot

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.