Patates Corbasi

Ieri am facut o incursiune in bucataria turceasca si iata ce supa am descoperit. Pe cat de usor e de facut pe atat de gustoasa a iesit.


Ingrediente:
2 cartofi mijlocii,taiati in cubulete
1 ceapa mica,taiata
1 morcov mic,taiat cubulete
1-2 linguri unt
2 linguri de faina
1 frunza de dafin
3 cani de supa sau apa cu cub
1-2 linguri suc de lamaie proaspat stors
1 lingurita coaja de lamaie rasa
piper
patrunjel verde

Se caleste ceapa si morcovul in untul topit.
Se adauga cartofii ,dupa 5 minute se adauga si faina.
Dupa un minut se adauga si supa,si se amesteca, nu vrem sa avem cocoloase.
Se fierbe pana e moale si morcovul.
Se adauga zeama si coaja de lamaie,se condimenteaza si se orneaza cu patrunjel verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.