Pasta de gogosari

pasta de gogosari
Anul trecut am vazut la Rocsy o reteta interesanta,pe care am si incercat-o si de acum nu va mai lipsi din camara mea. Pasta de gogosari este excelenta in ciorbe,tocanite,dar mai ales la gulyas.

Ingrediente:
1 kg de gogosari
50 ml de ulei
1 lingurita de sare grunjoasa

Mod de preparare reteta pasta de gogosari

Spalam si curatam gogosarii,apoi ii dam prin robot pana obtinem o pasta.
Punem intr-o oala toate ingredientele si dam la fiert. Tinem pe foc pana scade zeama si obtinem un sos grosut.Amestecam des ca sa nu se lipeasca pe fundul oalei.
Turnam amestecul in borcanele sterilizate si dam borcanele la fiert,cam 15 minute dupa ce incepe sa fiarba apa. Lasam sa se raceasca si depozitam in camara.

Recomand si aceste retete:

Zacusca cu ghebe si fasole

Zacusca cu ghebe si fasole

Tocana de legume cu orez reteta de conserva pentru iarna

Tocana de legume cu orez

Salata de legume pentru iarna reteta de ciolomada

Salata de legume pentru iarna

Print Friendly, PDF & Email

4 Replies to “Pasta de gogosari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.