Tocmai cand ati crezut ca am terminat-o cu experimentele de toamna,iata ca am mai incercat ceva si acest ceva il recomand cu mare drag. De data asta i-am dat o tenta italiana si nu am adaugat usturoi,fiind o pasta mai versatila,voi adauga atunci cand o voi folosi.
Ingrediente:
ulei de masline
rosii deshidratate
ardei iuti rosii uscati
ierburi proaspete: busuioc,oregano,rozmarin,cimbru,patrunjel
Mod de preparare:
Ierburile se vor taia marunt,iar ardeii iuti se vor rupe in bucatele. Adaugam intr-un bol ierburile,ardeii,rosiile si ardeii si amestecam,apoi introducem continutul intr-un borcan. Umplem borcanul cu ulei de masline.
Pastram borcanul la frigider si folosim continutul la paste,pizza,supe,bruschette,samd.
Superb coloritul din poze!!!
Buna ziua!
Cristina’s world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
Mult succes!
Offf… ce bune trebuie sa fie.. Din pacate n-am facut rosii deshidratate, deci.. poate la anu!
Ce bruschete delicioase!
Cu siguranta ti-a iesit ceva delicios !!!
Cat despre culorile din farfurie, adica din poze…nici nu mai am cuvinte.
Superb !
Te tzuc draga Miti…
Mitti , sa stii ca am sa incerc si eu pasta asta pe bruschette !! 😉