Otet cu zmeura – Raspberry vinegar
For English version scroll down
Se poate face la fel de bine si cu zmeura congelata si da o savoare aparte salatelor.
Ingrediente:
200 gr zmeura proaspata sau congelata
500 ml otet din vin alb
Se pune otetul intr-o oala si se da la foc pana la primul clocot.
Se toarna peste zmeura,se inchide sticla si se tine la loc intunecat cam doua saptamani.
Se scutura sticla o data pe zi.
Dupa cea au trecut cele doua saptamani se strecoara si se poate folosi.
Give this a try,it gives salads a really nice aroma,perfect for summer!
Ingredients:
200 gr raspberry, can use frozen as well
500 ml white vinegar
Heat up the vinegar,just until it starts to boil.
Add the raspberry in a bottle or a jar and pour the hot vinegar over it.
Seal the bottle and place in a cool and dark place.
Shake the bottle once a day.
After two weeks strain and it’s ready to try it in salads.
8 comentarii
Miha
„Se scutura sticla o data pe zi.” Si daca uit? :)))
Glumesc! :* Arata foarte bine, are o culoare super si cred ca e bun, desi n-am folosit niciodata.
Anonymous
Arata perfect! si eu am facut dupa indicatiile unei prietene din Germania! Aromat! Cristina (wwww.divainbucatarie.ro)
Anonymous
Bv , bv … retinem
Diana
Mitinita
Miha:))) daca uiti,data viitoare o scuturi mai viguros. Are o aroma super!
Mitinita
Cristina,e super bun in combinatie cu uleiul aromat!
Mitinita
Diana,am retinut ca ai retinut:))
Pam
What a great idea!
maria mihalache
Ce culoare frumoasa si ce aroma trebuie sa aiba.
Pup!