Negresa pufoasa cu mere si glazura reteta simpla si rapida

Negresa pufoasa cu mere o reteta simpla si rapida

Primim o noua reteta de la Paula, o negresa pufoasa cu mere si glazura, o prajitura pe care am gustat-o si pot sa spun ca este una dintre cele mai bune negrese pe care am incercat-o!
Cu o textura umeda si un gust intens de ciocolata, negresa pufoasa cu mere si glazura va deveni si prajitura voastra favorita si pe care o veti pregati des.
Aveti nevoie de o tava de marimea 22×28 cm, iar cana folosita in reteta este de 250 ml.
Ii multumim Paulei pentru negresa pufoasa cu mere si glazura si o asteptam cu alte retete apetisante!
Am mai gasit aici o reteta delicioasa de negresa!
Incearca si negresa cu visine si ciocolata sau negresa cu unt de arahide.

Ingrediente negresa pufoasa cu mere si glazura reteta simpla si rapida

Negresa
3 oua
1 pachet de margarina
1 1/2 cana de zahar
2 linguri de cacao
2 cani mere rase
praf de copt sau amoniac stins
2 cani faina

Glazura
8 linguri de zahar
4 linguri de cacao
6 linguri de apa
1 lingura de unt
nuca de cocos

Mod de preparare reteta negresa pufoasa cu mere si glazura reteta simpla si rapida

Intr-un bol se amesteca ingredientele pentru negresa. Nu conteaza ordina. Se pot amesteca cu o lingura sau cu mixerul.
Tava se tapeteaza cu o foaie de copt sau cu ulei si faina. Se toarna compozitia in ea si se da la cuptor cca 40-45 de minute. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Se prepara glazura. Se pune o craticioara pe foc, se adauga apa si zaharul, se amesteca pana cand acesta se topeste.
Se adauga cacaoa si nuca si se amesteca. Se toarna peste negresa si se acopera uniform. Se presara nuca de cocos.

Pregateste si tu negresa pufoasa cu mere si glazura reteta simpla si rapida!
Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

5 Replies to “Negresa pufoasa cu mere si glazura reteta simpla si rapida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.