Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Merluciu cu cartofi noi

Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta simpla, rapida si gustoasa!

Dupa ce am testat Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, pot sa va spun mai multe despre el:
– e dotat cu ecran digital, oala detasabila antiaderenta, grilaj de gatit
– are o capacitate de 5,6 l si e ideal pentru 6 persoane
– capacul are inchidere etansa, iar vasul nu lipeste
– 8 setari rapide de gatire: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual
– 4 moduri de gatire: gatire rapida, slow cooking, saute, gatire la aburi

Incercati si ciorba radauteana

Ingrediente merluciu cu cartofi noi

1 kg cartofi noi
700 g trunchi de merluciu
1 legatura de marar
coaja de lamaie proaspat rasa
sare si piper dupa gust

Mod de preparare reteta

Cartofii se spala, se sareaza si se asaza intr-un cos de bambus cu diametrul cu 20 cm.

Deasupra cartofilor se pun bucatile de merluciu, amestecate cu marar, coaja de lamaie si sare.

Cosul de bambus se asaza pe suportul de inox pentru aburi al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se seteaza programul STEAM pentru 15 minute pe pozitia HIGH.

Se inchide supapa pentru abur si se apasa pe START.

Dupa ce programul s-a terminat, se mai lasa 10 minute cu capacul pus, apoi se elibereaza aburul cu ajutorul unei ustensile de bucatarie.

Se deschide capacul si se scoate cosul de bambus.

Pestele si cartofii la abur se servesc alaturi de o salata.
Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.