Korean Eggplant Salad
Made up a little fusion between the Romanian and the Korean kitchen. How cool is that? And not weird at all. I saw so many combination for the roasted eggplant,but not this version yet. Be brave and try it out,it’s great!
Ingredients:
one roasted eggplant
one T gochugaru
one t gochujang
1/4 t sesame oil
korean salt,to taste
Chop the eggplant in a chopper until creamy and mix with all the ingredients. The quantity can be different,make it according to your taste.
I served it as an appetizer.
Aratã delicios…nu am avut ocazia sa tin asemenea ingrediente in mâini, dar sunt curioasã 🙂
Daca iti place mancarea picanta,te va cuceri si pe tine bucataria coreeana. Gasesti ingredientele pe koreanfood.ro
Ce buna tre sa fie! Salivez aici, nu gluma.
Pai vezi ce rapida e,singura solutie e sa o incerci si tu:)
Interesant! Cam greu cu condimentele!
Deloc greu cu condimentele. http://www.koreanfood.ro le are pe toate
Dupa cum zice si Alin,toate ingredientele sunt pe site si toate sunt aduse din Coreea.
Arata foarte bine.
De-ai sti ce gust are!
Cu siguranta delicioasa,arata foarte bine!Pupici
Multumesc,draga Flory. Te pup
m-ai facut curios….dupa ce ma intorc dn Korea incerc reteta.
Azi-maine poate imi vine si ideea de sarmale fusion:))