
Korean eggplant salad
Korean Eggplant Salad
Made up a little fusion between the Romanian and the Korean kitchen. How cool is that? And not weird at all. I saw so many combination for the roasted eggplant,but not this version yet. Be brave and try it out,it’s great!
Ingredients:
one roasted eggplant
one T gochugaru
one t gochujang
1/4 t sesame oil
korean salt,to taste
Chop the eggplant in a chopper until creamy and mix with all the ingredients. The quantity can be different,make it according to your taste.
I served it as an appetizer.


13 comentarii
Ramona Alina
Aratã delicios…nu am avut ocazia sa tin asemenea ingrediente in mâini, dar sunt curioasã 🙂
Mitinita
Daca iti place mancarea picanta,te va cuceri si pe tine bucataria coreeana. Gasesti ingredientele pe koreanfood.ro
Burangic Iulia
Ce buna tre sa fie! Salivez aici, nu gluma.
Mitinita
Pai vezi ce rapida e,singura solutie e sa o incerci si tu:)
Dana
Interesant! Cam greu cu condimentele!
Alin Varga
Deloc greu cu condimentele. http://www.koreanfood.ro le are pe toate
Mitinita
Dupa cum zice si Alin,toate ingredientele sunt pe site si toate sunt aduse din Coreea.
DiaMar bucataria galbena
Arata foarte bine.
Mitinita
De-ai sti ce gust are!
FLORY
Cu siguranta delicioasa,arata foarte bine!Pupici
Mitinita
Multumesc,draga Flory. Te pup
Alin Varga
m-ai facut curios….dupa ce ma intorc dn Korea incerc reteta.
Mitinita
Azi-maine poate imi vine si ideea de sarmale fusion:))