Ingredients for Mexican Chocolate Chili Ice Cream
100 ml milk
100 ml cream
2 T sugar (or to taste)
2 T cocoa powder
1/2 t cinnamon
1/4 t cayenne
How to prepare Mexican Chocolate Chili Ice Cream
Heat the milk and cream,when hot add the sugar,sifted cocoa and cinnamon.
Remove and add the cayenne.
Place in a large container and freeze. Mix with a fork every 3-4 hours. If you have an ice cream maker consider yourself lucky. I’m heading to the stores too, I really need one.
Eu n-am mancat niciodata asa ceva, chiar sunt curioasa ce gust ar putea avea 🙂 Pup!
Esta ca si inghetata de ciocolata,dar are un pic de kick de la chili.e tare buna!
Esti foarte inventiva! Si ca de obicei ti-a iesit minunat!
Am auzit inghetata asta pomenita pe bucataras de Mona (aziz) si de Gusti si musai a fost sa o incerc,dar chiar ca nu-mi pare rau. Si iti multumesc ptr aprecieri:)
Foarte delicioasa!Arata tare bine!
Multumesc,intradevar a fost delicioasa.
Imi place tare mult combinatia, e delicioasa!
E mortala!
Hmmm de testat musai!! Nu e prea mult picanta din ce vad, dar cum un gust in potenteaza pe altul cred ca-i dementiala nu? Pupici
Pui atata chili cat vrei,deci poate fi facuta pe gustul fiecaruia. Bestiala,nu alta!
Ador ,ciocolata cu ardei iute ,asa ca voi incerca o inghetata cu ardei iute ! A ta arata super ! pup 3 fete !
Nu cred ca am incercat ciocolata cu ardei iute,dar stii ca m-ai pus pe ganduri.Precis se poate face si de casa:) Te pupam si noi!
Ciocolata+chilli….ce provocare !!!
Interesanta reteta, dar daca tu ai mancat asa ceva si ti-a placut….de ce nu ???
Te tzuc, duminica relaxanta !
Mie imi cam place tot ce incerc,asa ca nu te lua dupa mine:))Nu prea stiu cum sa-mi fac reclama,nu?:) E tare buna inghetata asta,nici n-as posta ceva care sa nu fie si interesant si delicios.Pupici
Nu am incercat niciodata varianta cu chilli, dar cred ca nu m-as da in laturi de la gustat:)Pup!
A fost si la mine prima oara.Pup