Gazpacho

For English version scroll down
In topul retetelor fix pix,troneaza supa gazpacho. Cred ca nu este nimic mai usor de gatit decat aceasta supa…poate ma contraziceti voi,ca eu in afara de paina cu unt n-am gasit altceva,dar nu intra la categoria mancaruri. Supa mea a fost facuta pe cand era mai cald, dar numai acum i-a venit randul…cam lunga lista mea cu retetele care se asteapta scrise.
Ingrediente:
500 gr rosii
2 catei de usturoi
1 ceapa
2 ardei verzi
2 ardei rosii
1 castravete
sare
Optional :chimion (cumin) 
Se curata toate legumele si se introduc blender. Eu am folosit un blender vertical.
Se mixeaza si se adauga sare si chimion dupa gust.
Se introduce in frigider ca sa se mai raceasca si sa se imbine aromele.
Se serveste rece.

One of the best soups I’ve ever had,but definetely the easiest I’ve ever made.
Ingredients:
500 gr tomatoes
2 garlic cloves
1 onion
2 green peppers
2 red peppers
1 cucumber
salt
optional: cumin
Clean all the veggies and blend .
Add salt and cumin to taste and place in the refrigerator.
Let cool before serving.
Print Friendly, PDF & Email

14 Replies to “Gazpacho

  1. Arata tare bine noua fata a blogului.
    Imi plac tare mult si pozele pe care le faci .
    Sincer era sa nu mai recunosc blogul .
    Despre reteta ce sa mai zic ?… 🙂

  2. Minunata retata ta! Cred ca am sa-mi fac curaj si eu sa o incerc. Pana acum am avut ceva retineri, dar dupa ce am vazut cat de bine arata supica ta si ca ai bagat totul in blender…numai chimion imi mai trebuie si gata! Pupici!

  3. Licuta,a fost prima oara si pentru mine. As vrea sa fie mereu vara sa ma pot bucura de supa asta. Merge bine in combinatie cu vara,iarna nu cred ca ar avea acelasi efect racoritor:))

  4. Multumesc mult draga Lia. Incerc sa invat din mers despre fotografie,totusi vreau sa-mi pastrez stilul meu. Noua fata e schimbata de ceva timp,mi s-a parut ca arata mai profesionist asa in alb. Precis vor mai fi schimbari,experimentez eu si pe aici. Pup

  5. Corina,se poate si fara chimion,e optional si nu mi s-a parut ca a adaugat asa de mult la gust. Legumele sunt punctul forte…m-a cucerit reteta asta,prea imi plac mie lucrurile simple…adica fix pix:))

  6. Mitinita,

    E posibil ca „fata” sa fie mai veche,dar eu am stat cam mult in „vacanta” si nu mai sunt la curent cu toate noutatile.
    Te felicit inca o data ,pentru ca stiu cum este sa evoluezi si respect asta . 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.