Fursecuri cu susan

Aceste fursecuri se prepara foarte usor si se pastreaza un timp indelungat. Semintele de susan se pot inlocui cu nuci, arahide, etc.

Ingrediente Fursecuri cu susan

125 g unt
1 zahar vanilat
125 g  zahar
150 g  faina
2 lingurite praf de copt
1/4 lingurita sare
2 linguri cacao
3/4 cana seminte de susan
inca 1 cana de seminte de susan pentru tavalit
Optional: in loc de seminte de susan folositi arahide,nuci,migdale

Mod de preparare reteta Fursecuri cu susan

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.
Se adauga faina,cacao si apoi semintele de susan.
Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de susan.
Pune-le in tava si turteste-le putin.
Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.
Se lasa sa se raceasca.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.