Fursecuri cu fulgi de porumb

Am gasit reteta de fursecuri cu fulgi de porumb in cartea „Prajiturele – 1000 retete din toata lumea”, o carte pe care ne place sa o citim si sa ne uitam la poze. Mai ales acum ca stim sa citim.

Aceste fursecuri cu fulgi de porumb au o textura interesanta, sunt crocante, iar siropul de artar le da o aroma speciala.

Noi le recomandam, mai ales daca vreti sa incercati ceva diferit.

Ingredinte pentru fursecuri cu fulgi de porumb

1 cana de faina (125 gr)
1/2 lingurita de praf de copt
1/2 cana de unt
1/2 cana zahar tos (125 gr)
1 ou mare
1 cana de fulgi de porumb
3 linguri sirop de artar (optional)

Mod de preparare reteta fursecuri cu fulgi de porumb

Untul se mixeaza cu zaharul,apoi adaugam oul si continuam sa amestecam pana compozitia devine cremoasa.
Adaugam faina cu praful de copt si dupa ce s-a incorporat putin punem si fulgii de porumb si siropul de artar.
Amestecam usor ca sa nu se sfarame prea tare.
Punem fursecurile cu lingura pe tava si coacem la cuptor 8-10 minute.Se mai intaresc dupa ce s-au racit.

Sa faceti si voi fursecuri cu fulgi de porumb.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.