Frigarui de pui tandoori

Daca iti place bucataria indiana, cu siguranta ai incercat frigarui de pui tandoori. Chiar daca nu le-ai gustat niciodata, cu siguranta vor fi pe placul tau.

Frigarui de pui tandoori este o reteta simpla pentru care ai nevoie de putine ingrediente. Daca nu ai acasa amestecul de tandoori, poti sa-l prepari.

Ingrediente frigarui de pui tandoori

1 piept de pui
2 linguri de amestec de tandoori
200 ml iaurt
sare si piper
4 rosii
1 dovlecel
Ingrediente pentru raita
100 ml iaurt
2 castraveti
cateva firicele de menta

Mod de preparare reteta frigarui de pui tandoori

Se taie bucatile de pui in cubulete, se presara sare si piper si se pun intr-un bol. Se amesteca iaurtul cu condimentul de tandoori si se adauga bucatilor de pui. Se amesteca bine, se acopera cu un capac si se pune la frigider peste noapte. Din cand in cand se va amesteca.
A doua zi, pornim gratarul electric, il ungem cu putin ulei si cand s-a infierbantat adaugam bucatile de pui.
Rosiile le taiem in doua, iar dovlecelul rondele.
Dupa ce s-au facut pe o parte, le intoarcem pe cealalta. Le scoatem de pe gratar si le lasam sa se raceasca.
Preparam raita. Dam castravetii pe razatoare si ii stoarcem foarte bine. Se amesteca impreuna cu iaurtul si se adauga menta tocata marunt.

Incearca si tu frigarui de pui tandoori.

Print Friendly, PDF & Email

17 Replies to “Frigarui de pui tandoori

  1. Vai la cat de bine arata as putea manca frigarui toata ziua! Imi plac frigaruile f mult, reteta asta e super faina! Si pozele sunt sugestive 😉 Pup

  2. Uiuiuiui ce bine arata Miti!!!!Imi faci pofta.
    Frigaruile alea sunt grozave.
    De unde le ai?Intreb doar de curioasa ca oricum pe la noi nu am vazut ,deci sigur nu gasesc :-((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.