Frigarui de pui cu sofran

Frigarui de pui cu sofran

Frigarui de pui cu sofran este o reteta rapida,usoara si aromata. Aveti nevoie de ingrediente putine si accesibile.
Reteta poate fi pregatita la pranz, dar si la cina si se potriveste cu fel si fel de garnituri.

Daca ti-a placut reteta, incearca si frigarui sau frigarui de pui cu menta.

Ingrediente

500 g piept de pui
1 plic de sofran Kotanyi
1 lingura de apa fierbinte
suc de lamaie sau de lime
sare si piper

Mod de preparare reteta frigarui de pui cu sofran

Pieptul de pui se taie in bucatele de marime egala.
Sofranul se amesteca cu apa fierbinte si se lasa deoparte cateva minute.
Pieptul de pui se amesteca cu sucul de lamaie, sofran, sare si piper.
Se lasa la frigider 2 ore sau peste noapte.
Se pun bucatile de pui pe betigasele de frigarui si se fac la gratar.
Se servesc cu garnitura de orez, cartofi sau legume.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.