Ficat de pui la tigaie

Pentru un pranz rapid, puteti prepara ficat de pui la tigaie si il puteti servi cu paine proaspata, o salata sau chiar cu o mamaliguta.

Ficatul de pui se poate prepara sub diverse forme, cea mai agreata este cu sos, la fel ca in reteta de ficat de pui la tigaie.

Ficat de pui la tigaie

Ingrediente ficat de pui la tigaie

500 g ficat de pui, curatat si spalat
1 lingura unt
1 ceapa, feliata
2 catei de usturoi, zdrobiti
usturoi si piper Kotanyi
rozmarin Kotanyi
sare, dupa gust

Mod de preparare reteta ficat de pui la tigaie

Ficatul de pui se spala si se lasa la scurs sau se sterge cu prosoape de bucatarie.
Ceapa si usturoiul se calesc cu untul, pana isi schimba culoarea. Se adauga ficatul de pui si se rumeneste bucatile pe fiecare parte.
Se condimenteaza cu usturoi si piper si rozmarin. Daca preferati cu sos, se adauga 100 ml de apa si se tine pana cand ficatul este facut.
Se serveste cald.

Incercati si voi ficat de pui la tigaie.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.