Curry cu naut

Curry este o mancare ideala daca iti plac condimentele si aromele deosebite. Mie imi plac mult si pentru ca este versatil si se poate face atat cu carne cat si cu legume.

Am preparat un curry cu naut, la care am adaugat multe condimente si bineinteles ca puteti schimba cantitatea, ca sa se potriveasca gustului vostru.

Recomand acest curry cu naut pentru atunci cand vreti ceva diferit sau pentru cand aveti o masa cu tematica indiana.

curry kotanyi

Ingrediente Curry cu naut

1 ceapa alba
1 ceapa rosie
4 catei de usturoi
1 lingura de ulei
1 lingurita fulgi de ardei iute Kotanyi
1 lingurita boia de ardei dulce Kotanyi
1 linguri curry Kotanyi
1 lingurita sare
1 lingurita curcuma
1 lingurita chimion (cumin)
1/2 lingurita coriandru macinat
1 conserva de naut Sunfood
1 conserva de rosii Sunfood

curry indian cu naut1

Mod de preparare reteta Curry cu naut

Ceapa se curata si se taie. Usturoiul se curata si se zdrobeste.
Se infierbanta uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa, apoi usturoiul si se calesc.
Se adauga fulgii de ardei iute, sarea, curcuma, boiaua de ardei, chimionul si coriandrul. Se calesc 1 minut.
Se adauga nautul scurs si rosiile si se gatesc la foc mic cam 20 de minute. Din cand in cand, se amesteca.
Se serveste ca atare sau cu orez.

Incercati si voi curry cu naut!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.