Cremes rapid

Cremes rapid

Nu intotdeauna avem destul timp pentru a pregati familiei un desert elaborat si atunci apelam la variante mai simple, cum e si acest cremes rapid, preparat din aluat de foietaj si budinca.

Aveti nevoie doar de cateva ingrediente si nu folositi cuptorul.

Daca nu vreti sa folositi budinca la plic, atunci o puteti inlocui cu 4-5 linguri de faina, la care adaugati aromele preferate.

cremes rapid4

Ingrediente

un aluat de foietaj
1 plic de budinca cu capsuni
400 ml lapte
300 ml frisca indulcita

Mod de preparare reteta cremes rapid

Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru si se taie in doua.
Se pune in tava si se da la cuptorul preincalzit, pana se rumeneste.
Intre timp se prepara budinca, dupa instructiunile de pe plic. Se ia de pe foc si se adauga o bucatica de unt sa nu se formeze crusta.

Se bate frisca.
Cand s-a racit budinca, se asambleaza cremesul. Peste prima foaie de foietaj se aplica budinca, apoi frisca si a doua foaie de foietaj.

Se feliaza si se da la frigider pentru cateva ore.

 

Un comentariu la „Cremes rapid”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version