Crema de legume de post reteta de supa crema

Crema de legume de post. Reteta de supa crema.

Eram gata de noi experimente cu Salad Chef de la iteleshop.ro si mi s-a parut o provocare de a face o Supa crema de legume, dar nu orice fel de supa, ci una cu cele mai tari radacinoase. Si am taiat morcovi, pastarnac, telina si chiar gulii si mi-a placut usurinta cu care le-a feliat. Gata, de acum las supele creme pe mana Salad Chef-ului.

Ingrediente

1 litru supa de legume
1 lingura de ulei
3 morcovi
1 ceapa
1 gulie
1/2 telina mica
1 pastarnac
2 cartofi
sare, dupa gust
putin zahar

Mod de preparare Crema de legume de post

Curatam toate legumele si le spalam. Le taiem in bucati.

Legumele mai tari, cum ar fi gulia sau telina, se taie in rondele de circa 1 cm, pentru a putea fi feliate mai usor. Cele mai moi, se pot taia in doua.

Fixam forma de taiat cuburi mai mici pe Salad Chef Smart si taiem legumele.

Punem pe foc o craticioara si adaugam lingura de ulei. Calim legumele putin si adaugam supa de legume.
Lasam sa fiarba cam 20 de minute sau pana cand se inmoaie legumele.

Cu un mixer vertical, mixam legumele, pana obtinem consistenta dorita. Adaugam putin zahar si sare dupa gust.
Se serveste calda.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.