Coronita cu aluat de foietaj si carnati

Coronita din aluat de foietaj si carnati

Coronita cu aluat de foietaj si carnati este o reteta simpla, pentru care aveti nevoie de doar doua ingrediente. Te scoate din incurcatura cand suna musafirii la usa.
Puteti prepara reteta si cu crenvusti, dar iese mult mai gustoasa daca folositi carnati. Mai ales daca aveti de casa sau 100% naturali.
Daca nu aveti carnati lungi, ca cei folositi de mine, se pot folosi si carnati mai scurti.
La prepararea acestei retete am folosit carnati Maestro 100% naturali, care contin carne de porc, condimente naturale si telina.
Sper ca v-am convins si pe voi sa incercati reteta.

Recomand si reteta de guacamole cu rosii

Guacamole cu rosii

Ingrediente Coronita cu aluat de foietaj si carnati

aluat de foietaj
carnati

Mod de preparare reteta Coronita cu carnati

Se taie o fasie din aluatul de foietaj, cat sa puteti inveli carnatul.

Se taie la distante egale, avand grija sa nu taiati tot carnatul, mai degraba il crestati mai adanc.

Se lipesc capetele.

Coronita cu aluat de foietaj si carnati

Se pune coronita in tava si se da la cuptor la 180 de grade pana cand se rumeneste.

Coronita cu aluat de foietaj si carnati

Se serveste calda sau rece.

Pofta buna!

Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.