Cornulete cu gem de gutui retete cu foietaj

Cornulete cu gem de gutui
Un desert indragit de noi este cel de cornulete. Eu il prefer cand am nevoie de un dulce rapid si pentru asta am mereu in congelator aluat de foietaj.
Multumesc, Cris, pentru idee.

Ingredinte

un pachet de aluat de foietaj (400 g)
un borcan de gem de gutui

Mod de preparare reteta Cornulete cu gem de gutui

Scoatem aluatul de foietaj din congelator.
Pe masa de lucru presaram faina.
Intindem cu sucitorul aluatul de foietaj,pana obtinem grosimea dorita.
Taiem patrate uniforme si punem in mijloc gem de gutui.
Unim doua capete,le punem in tava si dam la cuptorul preincalzit.
Se coc cam 15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.