Coaste picante la Crock Pot reteta din bucataria coreeana

Urmatoarea reteta din seria coreeana este coaste picante la Crock Pot, o delicioasa reteta pe care o recomand amatorilor de mancare picanta.
Crock Pot este o buna modalitate de a pregati aceasta mancare, trebuie doar sa aveti grija cand scoateti coastele din vasul de gatit, sunt atat de fragede incat cade carnea de pe os.
Cei care iubesc bucataria coreeana sa incerce de coaste picante la Crock Pot si nu vor regreta deloc.
Ingredientele folosite la reteta coaste picante la Crock Pot sunt de pe koreanfood.ro

Incercati si reteta de coaste de porc la slow cooker.

Ingrediente coaste picante la Crock Pot

1 kg de coaste de porc
1 ceapa, taiata in bucati mari
1 cartof mare, taiat in bucati
2 buc de ceapa verde, taiata
6-7 catei de usturoi, taiati in bucati
1 cm de ghimbir, feliat subtire
Pentru sos
2 linguri gochugaru
1 lingura de zahar
1/2 lingurita sare
1/8 lingurita piper
2 linguri sos de soia
1 lingura miere de albine
1 lingura gochujang
1 lingurita doenjang
2 lingurite ulei de susan
1 lingurita seminte de susan

coaste picante la crock pot1

Mod de preparare reteta coaste picante la Crock Pot

Coastele de porc se taie in bucati. Bucatile se aseaza in Slow Cooker.

coaste picante la crock pot2

Se amesteca ingredientele pentru sos, cu exceptia uleiului si a semintelor de susan.

coaste picante la crock pot3

Sosul se adauga peste coastele de porc si se amesteca.

coaste picante la crock pot4

Se pun in Slow Cooker si legumele.

coaste picante la crock pot5

Se seteaza aparatul de gatit Slow Cooker la HIGH 4 ORE sau pana cand obtinem fragezimea dorita.
Se poate gati si pe programul lent LOW, 6-8 ore.

coaste picante la crock pot6

Se adauga uleiul de susan si semintele si se serveste cu un bol de orez la aburi.

Incearca si tu coaste picante la Crock Pot.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.