Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute cu oua de prepelita sunt un aperitiv excelent!
N-au cum sa nu-ti placa ciupercile umplute! Sunt multe combinatii reusite de umpluturi, dar pe mine ma necajea ca nu le puteam face cu ou. Noroc ca ouale de prepelita au marimea perfecta pentru ciupercile mai mari.
Ciuperci umplute cu oua de prepelita sunt o gustare sau aperitiv rapid si mai puteti adauga si alte ingrediente in afara de cele de mai jos.
Reteta de ciuperci umplute cu oua de prepelita face parte din proiectul Traditie si gastronomie romaneasca, unde veti gasi un concurs pentru cititori si o colectie de retete romanesti si a fost preparata cu oua de la Ferma de Prepelite

ciuperci cu oua de prepelita1

Incercati si reteta de salata de ciuperci cu maioneza si usturoi.

salata de ciuperci

Ingrediente ciuperci umplute cu oua de prepelita

6 ciuperci mari
50 g cascaval ras
6 oua de prepelita
sare
fulgi de ardei iute Kotanyi
patrunjel, ptr decor

Mod de preparare reteta ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciupercile se curata, se spala si se indeparteaza codita. Se pune in fiecare cascaval ras si se sparge cate un ou de prepelita. Se presara sare si fulgi de ardei iute.
Se pun in tava si se da la cuptor cam 10 minute.

Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.