Ciorba de stevie cu legume reteta traditionala romaneasca

Ciorba de stevie

Ciorba de stevie cu legume. Cum se prepara ciorba romaneasca cu stevie. Retete de ciorba ca la bunica. Ciorba cu legume si stevie.

Ciorba de stevie este o ciorba delicioasa si usoara, pe care o preparam, mai ales, primavara. In ultima vreme am congelat stevie si am pregatit-o si iarna. Mie imi place mai mult decat orice ciorba cu carne si de abia astept sa gasesc la piata stevie.
Pentru reteta aveti nevoie de ingrediente putine si simple. Este una dintre retetele mostenite de la bunica, pe care o facea si mama si acum o fac si eu, la randul meu. Sper ca si copiii vor duce traditia mai departe.

Incercati si ciorba de pui a la grec.

ciorba de pui a la grec

Si supa ardeleneasca cu chimen este delicioasa!

supa ardeleneasca cu chimen

Ingrediente ciorba de stevie

2 l de apa
500 g stevie
1 ceapa
1 morcov
1 lingura de ulei
3 linguri de orez
bors, dupa gust
sare

Mod de preparare retata

Morcovul si ceapa se curata si se spala. Se taie in cubulete.
Se calesc cu o lingura de ulei.
Stevia se alege si se spala.
Se taie bucati mai mari si se pune la fiert.
Se adauga legumele calite si orezul.
Se lasa sa fiarba si se acreste cu bors, dupa gust.

Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete. Daca incercati aceasta reteta, ne puteti lasa poza pe facebook si o vom distribui. Si asteptam impresii.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.