Ciocolata de casa

Cantitatea de margarina nu e exacta,am pus mereu in functie de cum a fost laptele praf sau daca am adaugat alte ingrediente.


Ingrediente:
200 ml apa
375 gr zahar
500 gr lapte praf
50 gr cacao
125-250 gr margarina
1 pachet de zahar vanilat

Se face un sirop din apa si zahar,se tine pe foc cam 10 minute.
Se ia de pe foc si se adauga margarina.Se amesteca pana se topeste.
Se adauga cacaoa,zaharul vanilat  si laptele praf .
Se amesteca bine si se pune intr-o tava sau in forme si se da la rece.
Se taie a doua zi in forme dorite.
Se pot forma bilute date prin cocos,alune,etc sau se poate adauga la continut stafide,nuci,cocos,etc.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.