Cheesecake fara coacere

Unul dintre cele mai simple deserturi este cheesecake fara coacere, un desert perfect atat iarna cat si vara si care va fi pe gustul celor ce iubesc deserturile cu branza.
Cheesecake fara coacere va reusi chiar daca n-ati mai facut niciodata un desert si puteti adauga arome preferate (ciocolata, fructe, etc) sau il puteti lasa simplu.
Ingredientele sunt pentru o tava de 20 cm si am folosit branza Pilos de la Lidl.

Ingrediente Cheesecake fara coacere

Pentru crusta
200 g biscuiti digestivi
50 g unt
Pentru cheesecake
500 g branza de vaci Pilos
250 g iaurt
5 foi de gelatina Dr Oetker
100 g zahar pudra (sau dupa gust)

Mod de preparare reteta Cheesecake fara coacere

Incalzim putina apa si punem foile de gelatina. Lasam sa se dizolve si luam de pe foc. Nu lasam sa fiarba apa. Luam deoparte si lasam sa se raceasca.
Dam biscuitii prin mixer si ii amestecam impreuna cu untul topit. Vom pune acest amestec pe fundul formei de copt si il vom apasa cu degetele.
Punem intr-un bol branza de vaci, iaurtul, gelatina si zaharul si mixati ca sa obtineti o compozitie omogena.
Turnam compozitia in forma si dam la rece peste noapte.
Se serveste ca atare sau cu un sos de fructe.

Incercati si voi Cheesecake fara coacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.