Cartofi razaliti

cartofi razaliti

O reteta foarte usoara de garnitura este cea de cartofi razaliti sau cartofi razuiti. Va fi pe placul intregii familii si este foarte usor de preparat.
Mai sunt si alte variatii, se poate adauga ceapa calita, pasta de tomate, boia de ardei.
Cartofi razaliti este o garnitura potrivita pentru friptura si se serveste cu muraturi sau salata.
Este delicioasa si ca atare, iar copiilor le place foarte mult.
Recomand sa folositi cartofi rosii la aceasta reteta.
Este o mancare simpla, ieftina, rapida si mai ales gustoasa. Imi aminteste de copilarie, cand mama ne facea ceva rapid. Mereu lasam farfuriile goale.

Vedeti si reteta de cartofi taranesti.

Cartofi taranesti

Ingrediente Cartofi razaliti

500 g cartofi fierti cu coaja
1-2 linguri de ulei
sare
piper
usturoi pudra (optional)

Mod de preparare reteta Cartofi razaliti

Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare, pe partea cu gauri mari.
Se pun intr-un bol si se asezoneaza cu sare si amestec de piper cu usturoi.
Se pune uleiul si se amesteca.
Se servesc calzi cu friptura si muraturi sau salata.
Simplu, bun si ieftin!

Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “Cartofi razaliti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.