Biscuiti spirala

Biscuiti spirala nu ar trebui sa lipseasca de pe lista de prajituri de sarbatori, sunt simplu de preparat si cu ingrediente la indemana.
La biscuiti spirala puteti folosi si alte culori decat cele de aici. De exemplu puteti combina si cu rosu sau verde, mai ales de Craciun.

Reteta de biscuiti spirala este o reteta de baza pe care o puteti folosi si la alte fursecuri, cum ar fi cele decupate, iar daca renuntati la praful de copt, atunci si la cele cu stampila.

Ingrediente Biscuiti spirala

125 gr unt
125 gr zahar
1 ou
esenta de vanilie sau un zahar vanilat
250 gr faina
2 linguri de cacao
1 1/2 lingurita praf de copt
varf de cutit de sare

Mod de preparare reteta Biscuiti spirala

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul si esenta de vanilie si continua sa mixezi.
Se incorporeaza faina si se formeaza un aluat cam de consistenta plastelinei usor de modelat.
Se imparte aluatul in doua. Una dintre parti se amesteca cu cele doua linguri de cacao.
Se intind doua foi de marime egala, se pun una peste cealalta si se ruleaza. Se pune rulada la frigider pentru o ora. Se pot lasa mai mult la frigider si ii pregatiti cand aveti timp.
Preincalzim cuptorul. Se ia rulada si se taie felii de marimea dorita si se pun in tava.
Se coc la cuptor 10-15 minute sau pana cand devin usor maronii. Cand se vor raci se vor mai usca putin. Daca le vreti mai moi, le lasati mai putin. Oricum, ele se vor mai inmuia cand vor sta la pastrat in cutie.

Incercati si voi Biscuiti spirala

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.