This is so delicious that often you turn up at the table with just a half batch, cooking requires a lot of tasting. With this Indian appetizers you just keep tasting it and tasting it, just can’t stop from tasting. It’s on my list of favs.
Ingredients for Onion Bhaji
3 big white onions
2 scallions
4 garlic cloves
100 gr flour
175 ml milk
1 1/2 T sugar
1 1/2 t salt
2 t baking powder
pinch of cayenne
How to make Onion Bhaji recipe
Chop the onions,scallions and garlic. Add the flour, baking powder, sugar, salt, milk and cayenne.
Make patties with your hand and fry them in a skillet.
Serve hot.
Eu fac mai mult ca pe omleta sa zicem nu pun praf de copt,excelenta!!!!!
da,cred ca e super si asa!
Minunate!Cred ca sunt delicioase!
Secretul e sa nu gusti din ele cand le prepari,daca vrei sa ajungi cu portia intreaga la masa!
Frumoasa prezentare!
Zi minunata de duminica!
Multumesc,draga Medi. O saptamana superba sa ai!Pup
Mitti , aici e de mine !!!! 😉 Ceapa , usturoi , doamne cat le iubesc !!! Dau orice dulce deoparte ptr asa o portie !!! 😉
Tu sigur n-ai mai ajunge cu nimic la masa:))
Super reteta, super prezentare!
Intrebare: as putea sa le fac si in cuptor oare??
O zi frumoasa, pupici!
Scuze,doar acum am vazut mesajul. Sigur ca le poti face si la cuptor,eu de obicei asa fac toate chiftelutele,am vrut sa incerc o tigaie noua si le-am facut deasupra.
Totusi, o portie mai ai?:)) daca nu ma duc sa-mi fac.Ador genul asta de bucate.Notat reteta si o comit cat mai curand.
Reteta in romaneste: http://cartederetete.ro/chiftelute-indiene-cu-ceapa/