Puneti reteta pe lista de incercat daca va plac ardeii iuti si mancarea iute. Ii puteti folosi ca atare sau la diferite mancaruri mexicane. Si sunt sigura ca ii veti mai gasi si alte intrebuintari.
Ingrediente:
250 gr ardei iuti
2 masuri apa
1 masura otet
Mod de preparare:
Se coc ardeii iuti. Coaja nu se ia jos, se lasa pe ardei. Se pun ardeii in borcane si se face o solutie din apa si otet. Dupa ce a dat in clocot se toarna peste ardei.
Se inchide capacul si dupa ce s-a racit se pastreaza in camara.
Numai cand ma uit le ei,mi se iuteste gura.
depinde de ce prinzi la piata,nu mereu ies asa de iuti.
Cred ca tare mult i-ar place lu barbatamiu.. si nu numai lui 🙂
Multumesc de reteta! Pupici
daca ii place mancarea picanta,sa vezi ce bucuros va fi!Te pup
Fain, imi plac ardeii iuti, inca mai am un borcanel in frigider. Se vede ca-i consum cu masura, nu? 😛 :))
Cu mare masura as zice:)) ai mei s-au terminat la inceputul primaverii!
Cred ca sunt tare buni la iarna langa o ciorba acra :). Pup
Chiar buni la orice,au mers si pe langa oua prajite:)