Vinete si rosii la cuptor

Vinete si rosii la cuptor

Vinete si rosii la cuptor este o mancare rapida din doar 3 ingrediente, pe care o puteti pregati pentru pranz sau cina.
La aceasta reteta mai puteti adauga si alte ingrediente, cum ar fi: dovlecei, sos de rosii, usturoi, etc.

Incercati si wrap vegetarian sau legume la cuptor cu ierburi de Provence.

Ingrediente

2 vinete
500 g rosii
200 g cascaval
sare si piper, dupa gust
1 lingura de ulei

Mod de preparare reteta vinete si rosii la cuptor

Vinetele si rosiile se taie rondele. Cascavalul se rade.
Se pune uleiul in tava si se pune un rand de vinete, unul de rosii si se presara cascaval.
Se procedeaza la fel in continuare cu restul ingredientelor.
Ultimul strat sa fie de cascaval.
Se acopera tava cu o folie si se da la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute.
Se indeparteaza folia si se mai lasa 15 minute.
Se serveste cald, dar e bun si rece.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.