Vinete si dovlecei la borcan

M-am inspirat de la  Bunica,cu siguranta voi repeta reteta si tare ma bate gandul sa o incerc cu ulei de masline extra virgin,deci vor urma noi combinatii.

Ingrediente:
1 vanata
1 dovlecel
2 catei de usturoi
patrunjel
ulei
2 parti apa
1 parte otet
sare
Mod de preparare:
Se curata vinata si dovlecelul. Se taie rondele si se prajesc. Le-am prajit in cuptor in tigaia antiaderenta, astfel nu au iesit uleioase. Se aseaza intr-un borcan astfel: un rand de vinete, un rand de dovlecei,usturoi taiat marunt,patrunjel si se repeta pana se umple borcanul. Ultimul rand sa fie de patrunjel.
Se face o solutie din sare ,o parte otet si doua de apa.Se incalzeste putin sa fie calduta. Se toarna in borcan si se pune borcanul in camara.

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

18 comentarii la “Vinete si dovlecei la borcan”

    1. Iarna trecuta le-am mancat ca si aperitiv,nu e neaparat muratura,iar anul acesta vreau sa incerc varianta cu ulei de masline si mai mult usturoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *