Update Concurs Millesime

Va invit cu mult drag la un nou concurs,de aceasta data sponsorizat de Revista Millesime , o revista de cultura si civilizatia vinului si care isi propune nu doar delectarea ,ci si educarea pasionatilor de lumea vinului.
Acesta este primul numar al revistei, un numar foarte interesant,care atrage nu numai cunoscatorii ci si cei ce vor sa descopere minunata lume a vinului.

Premiul consta din 5 reviste Millesime ,dintre care 3 pot fi castigate prin tragere la sorti (random.org) ,iar celelalte doua prin jurizare.

Ce aveti de facut:
-sa dati like paginii de facebook Revista Millesime (scrieti numele cu care ati dat like)
-sa postati un comentariu la acest articol,in care sa lasati numele si adresa de email,ca sa va pot contacta in caz ca veti castiga
– optional,sa scrieti titlul unei retete de mancare/desert care foloseste vin si vom alege cate un castigator la fiecare categorie – pasul acesta daca vreti sa aveti sanse mai mari
-celelalte 3 reviste se vor trage la sorti,unde vor participa si cei care au scris nume de retete cu vin,dar nu au castigat

Durata concursului: 13 Februarie 2012- 19 Februarie 2012 (23:59) ,iar castigatorul va fi anuntat pe data de 20 februarie aici ,cat si pe facebook.

Premiile vor fi trimise de sponsor numai pe teritoriul Romaniei,iar participantii sa aiba 18 ani impliniti.

Konkurs.ro - Concursuri si promotii
Iata si cei 5 castigatori ai revistei Millesime:
– pentru reteta de mancare cu vin : Pansy ,ca tare apetisant a descris friptura de gasca cu risotto
-pentru reteta de desert: Adrienne,prajitura cu vin rosu si ciocolata
– si castigatorii prin tragerea la sorti : Camelia Enachescu, Jana Mirea si Visan Florin. Va voi trimite un email si astept adresele voastre la care pot fi trimise revistele. Felicitari si va astept la urmatoarele concursuri!
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

28 comentarii la “Update Concurs Millesime”

  1. Angel Lungu e numele cu care am dat like la pagina 🙂
    Multumesc pentru concursurile organizate lunar, e bine ca ai adus si vinul in discutie 🙂 La mine in bucatarie e nelipsit, mai ales la retetele de peste

  2. Super concursul si mi-ar placea sa castig o astfel de revista, nu sant o mare cunoscatoare a vinului asa ca informatiile, cred ca mi-ar fi utile.
    Felicitari Adina pentru acest nou concurs si-ti doresc cat mai multi participanti !Succes tuturor!
    Lia Maria Grozi
    lia@straightad.com

  3. am dat like de pe pagina cu id-ul pansy’s recipes
    e-mail: getacip@yahoo.com
    folosesc muilt vinul mai ales la mancarurile cu carne si acum ma gandesc cu jind la reteta mea de friptura de gasca,intreaga.si l-a risotto,ca tocmai am executat unul.

  4. facebook Bejan Nicoleta
    e-mail tzutzina73@yahoo.it
    La mine in bucatarie folosesc vinul zilnic-uneori la prepararea mancarurilor cu carne dar mai ales baut ca atare seara la cina cu sotul meu;difera soiul in functie de mancare.

    1. am uitat sa scriu de reteta de ,,Friptura de iepure cu garnitura de legume”care se prepara si se bea cu vin rosu:in putin ulei sa rumenesc bucatile de carne de iepure,apoi se toarna un pahar de vin rosu si o cana de suc de rosii.Se condimenteaza cu rozmarin,sare ,piper negru si se da la cuptor o ora.Separat se inabusa brocoli si rondele de morcov in putin unt pana se inmoaie.Se servesc cu iepurele si un pahar de vin rosu.Pofta buna!

      Este completarea participarii pe numele Bejan Nicoleta

  5. Adriana Dinca
    e-mail adi_laura_2008@yahoo.com
    Imi place gustul deosebit al preparatelor in care se adauga putin vin.Acesta intensifica aromele iar carnea devine frageda.Il folosesc la sosuri , peste sau marinada, la desert doar daca nu servesc copilasii.Nu adaug cantitati mari si tin cont de preparat atunci cand aleg vinul pe care vreau sa-l folosesc.Adaug vin alb atunci cand timpul de preparare este scurt iar pe cel rosu celor cu timp de preparare indelungat. Reteta preferata este piept de pui la cuptor, cu usturoi,condimente si …putin vin .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare