Ulei aromat cu ierburi proaspete

Imi plac mult uleiurile aromate,dau o savoare aparte mancarurilor,dar ATENTIE: nu se gateste cu ele,se adauga la sfarsit sau chiar inainte de a servi mancarea,altfel isi pierd aroma.
Se poate oferi ca si cadou,mai ales ca sarbatorile de iarna ne bat la usa.

Ingrediente:
Ulei de floarea soarelui sau orice fel de ulei vegetal
ierburi proaspete:busuioc,oregano,rozmarin,cimbru
foaie de dafin

Se adauga toate ierburile intr-o sticla curata si sterilizata.
Se toarna uleiul peste si se pune sticla intr-un loc racoros si intunecat.
Timp de doua saptamani,se scutura in fiecare zi sticla.
Dupa ce e desfacut,se pastreaza in frigider ca sa nu rancezeasca.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *