Tort de budinca

O noua reteta primita de la Nemeth Carmen va fi pe placul celor mici, fiind o combinatie ale unor produse dragi lor: budinca, biscuiti si fructe.
Reteta tort de budinca este una foarte versatila, o putem prepara cu fructe de sezon.
Dupa cum si Carmen zice, este un desert simplu, dar foarte delicios. Se poate pregati si cu resturi de la prajituri pe care nu vrem sa le aruncam (cum ar fi colturile), dar cel mai adesea il putem prepara cu biscuiti.
Carmen, iti multumim pentru o reteta simpla si delicioasa!

Ingrediente Tort de budinca

4 pudinci de arome diferite (sau mai multe)
Biscuiti
Fructe
Lapte
Stafide
Zahar

Mod de preparare reteta Tort de budinca

Fierbem o budinca cu 400 ml de lapte si 5-6 linguri de zahar. O turnam intr-un vas, de preferinta transparent pentru un efect cromatic in plus, adaugam peste ea biscuiti rupti marunt, fructe, stafide. Pregatim a doua budinca si procedam la fel. La fel si cu a treia. A patra o turnam deasupra. Ornam tortul dupa bunul plac. Se lasa sa se raceasca,se serveste cu frisca sau fara.
Bun bun de tot 🙂

Incercati si voi Tort de budinca.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.