Torrijas

Daca tot am inceput-o cu painea cu bunda,bineinteles ca a trebuit sa fac putina cercetare si ce-am descoperit?Ca au si spaniolii o versiune!Dar painea lor cu ou nu poate fi facuta sarata…asta daca nu cumva va place amestecul de scortisoara si sare.

Ingrediente:
1 lingurita scortisoara
2 oua
2 linguri de lapte
ulei ptr prajit
zahar pudra ptr deasupra
paine veche de o zi

Bate ouale cu laptele si scortisoara.
Treci feliile de paine prin acest amestec si le prajesti pe amandoua partile.
Se pudreaza cu zahar.

Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “Torrijas

  1. pai zilele astea am aflat asa de multe despre friganele…eu cu zahar le-am mancat mereu,dar am citit si cu pateu cu ceapa,cu mazare…probabil merge cu orice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.