Tocanita din pipote de pui

Funny story cu pipotele astea. Ma gandeam intr-o zi sa scot cutia de la congelator ca sa le fac a doua zi. In aceeasi zi ,descarc pozele pe calculator si mare mare surpriza:LE GATISEM DEJA!!! Asa ca sa nu-mi spuna nimeni ca dupa doi copii nu  iti pleaca memoria la plimbare!
Eu o fac la oala minune,asa ca nu stiu sigur cat timp trebuia fiarta la oala normala.

Ingrediente:
500 gr pipote de pui,spalate si curatate
1 ceapa,taiata in cuburi
2-3 cartofi,curatati si lasati intregi sau taiati bucati mari
1 lingura paprika,boia de ardei
1 lingura pasta de tomate
apa
sare
piper
Optional:frunza de dafin

Se caleste ceapa.Se adauga pipotele si se calesc.
Se adauga paprika,pasta de tomate si se amesteca,avand grija sa nu se arda paprika.
Se pun in oala si cartofii,se toarna apa peste si se inchide capacul oalei sub presiune.
Inainte de a inchide capacul nu uitati de sare si de piper.
Dupa ce incepe sa suiere se mai tin cam 30 de minute.
Opriti focul si mai lasati 15 minute.
Se deschide supapa si apoi se scoate capacul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “Tocanita din pipote de pui”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *