Tiramisu cu pireu de castane

tiramisu cu pireu de castane

20 min

simplu

8 portii

Deserturile sunt probabil primele retete incercate de copii,pentru ca sunt pe cele pe care ei le iubesc cel mai mult si unele sunt mai usor de pregatit decat alte feluri de mancare. Cu putin ajutor din partea unui adult, copiii se vor descurca si vor putea pregati un desert spectaculos, cum este cel pe care l-am incercat noi.
Am vazut reteta la Laura’s Sweets si am zis ca o putem face si noi, cu putine schimbari ca sa fie potrivita si pentru cei mici.

Ingrediente Tiramisu cu pireu de castane

o punga de piscoturi de 250 gr
2 cutii de mascarpone Delaco (2×250 gr)
un pachet de castane congelate (250 gr)-arata ca pachetul de unt
putina miere
vanilie
cacao

Mod de preparare reteta Tiramisu cu pireu de castane

Am amestecat pireul de castane cu mascarpone. Nu am mai adaugat zahar,ni s-a parut destul de dulce.
Am amestecat putina apa cu miere si esenta de vanilie.
Intr-o cutie am pus un rand de piscoturi. Puteti folosi si o tava ,daca faceti o cantitate mai mare.
Am uns piscoturile cu apa cu miere,am adaugat o treime din crema ,apoi iar un rand de piscoturi,iar le-am uns si inca un rand de crema.
Termina cu un rand de piscoturi si crema peste care presaram cacao.
Dam cutia la frigider si lasam tiramisu sa se raceasca.

Sa faceti si voi Tiramisu cu pireu de castane

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *