Thai Chicken

Simple ,fast and delicious is the best way to describe this dish. Thai Chicken recipe comes from Just 5 ingredients from Reader’s Digest.

Ingredients for Thai Chicken
8 chicken drumsticks
1/4 cup Thai red curry paste
2 cups chicken stock
1 1/2 cup basmati rice

How to make Thai Chicken
Rub the chicken thighs with the Thai red curry paste ,cover and refrigerate for one hour.
Preheat the oven and bake for about 30-40 minutes.
Heat up the chicken stock and when boiling add the basmati rice.Cover and cook for 15 minutes.
Serve hot.

If you love Thai cuisine, you have to try my Thai Chicken recipe

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

20 comentarii la “Thai Chicken”

    1. Sa stii ca a devenit biblia mea culinara,sunt foarte in stilul meu retetele si deserturi putine. In curry in mod sigur si mie cea verde,dar altfel imi plac amandoua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare